Камила Паркър-Боулс е любовница, по-късно годеница, а понастоящем съпруга на крал Чарлз. От тази

...
Камила Паркър-Боулс е любовница, по-късно годеница, а понастоящем съпруга на крал Чарлз. От тази
Коментари Харесай

Кралица Камила Паркър-Боулс - най-противоречивата жена на света на 76

Камила Паркър-Боулс е любовница, по-късно годеница, а понастоящем брачна половинка на крал Чарлз. От тази година тя към този момент публично е и кралица консорт на на Великобритания и кралствата от Британската общественост. 

Днес тя навършва 76 години, като от десетилетия е една от най-обсъжданите, подложени на критика и спорни дами в кралското семейство. 

След брака си с принца на Уелс, Камила по закон носи купата принцеса на Уелс, само че употребява една от другите си трофеи - херцогиня на Корнуол – във всички елементи на Обединеното кралство, с изключение на в Шотландия, където се назовава херцогиня на Ротеси.

 камила паркър боулс Getty/Gulliver

Тази необикновена приложимост на трофеи е възприета, защото публично купата принцеса на Уелс се свързва с Даяна Спенсър, първа брачна половинка на принца и известна обществена персона.

Преди да се свърже публично с Чарлз, Камила има зад тила си 22-годишен брак и две деца.

Прочетете още ►

Тя се появява в общественото пространство по време на така наречен „ Война на Уелс “ (разпадът на брака на Чарлз и Даяна), когато е набедена за държанка на принца.
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
След развода му с извънредно известната Даяна, администрацията в Кларънс Хаус (домът на Чарлз) работи доста старателно върху обществения имидж на Камила и тя последователно се трансформира в част от кралския живот.

Днес тя поддържа крал Чарлз при неговите публични отговорности, както и организира свои такива.
 Какво се случва с първия брачен партньор на Камила?  Какво се случва с първия брачен партньор на Камила?  Какво се случва с първия брачен партньор на Камила?  Какво се случва с първия брачен партньор на Камила?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР